Vlierbos - Missie

‘t Vlierbos staat voor fruitig, smaakvol en bio. Alle ingrediënten zijn BIO gecertificeerd. 

Bovendien bevatten de confituren en siropen enkel FAIRTRADE suiker. Op het etiket vind je dan ook het Fairtrade symbool terug.

 

Visie

Vele mensen kiezen bewust voor BIO. Zij willen gezonder leven en vinden het belangrijk dat wat zij kopen, geproduceerd wordt met respect voor mens en milieu.
‘t Vlierbos biedt een overheerlijk assortiment aan biologische confituren, siropen en confits aan. Dankzij ons 100% BIO engagement draagt 't Vlierbos bij aan een gezondere leefomgeving. Daarnaast vinden wij FAIR TRADE belangrijk. Het Fairtrade label op 't Vlierbos confituren, siropen en confits garandeert een eerlijke prijs aan boeren in ontwikkelingslanden. 

 

De Groene Kans - Missie

De Groene Kans is een sociale onderneming in de Westhoek. Zij stelt ruim honderd mensen te werk en is actief binnen het groenonderhoud en de landschapszorg. Daarnaast is De Groene Kans een producent van biologische confituren, siropen en confits onder de merknaam 't Vlierbos en onder private label. 

De Groene Kans biedt werk aan mensen, die elders moeilijk aan de slag kunnen. 

De Groene Kans, groene diensten voor overheden en bedrijven
De Groene Kans, biologische producten 't Vlierbos
De Groene Kans, nieuwe kansen op werk
De Groene Kans: Groene Diensten, Groene Kansen

Visie

Bij De Groene Kans geloven we dat een job mensen vooruit helpt in het leven. Werk verschaft niet enkel een inkomen, maar geeft aan de werknemer een gevoel van eigenwaarde, van erbij te horen. Ook wie moeilijk aan de slag geraakt, verdient een kans op werk.
Kansen bieden gaat niet vanzelf. Bij De Groene Kans verzetten geduld en betrokkenheid bergen. Met geduld laten wij mensen leren, groeien en werken. Met betrokkenheid streven we met zijn allen naar het best haalbare resultaat. 
De Groene Kans wil ook milieubewust ondernemen. Niet enkel in het aanbod van diensten en producten, maar ook binnen de onderneming wil De Groene Kans hierin een voorbeeld zijn.