Rolypolykoek
Ingrediënten: Eieren, maizena, bakpoeder, aardbeienconfituur, kristalsuiker 

Bereiding: Klop de eiwitten stevig met de suiker. Klop de eierdooiers los en spatel ze voorzichtig door het eiwitschuim.Meng bloem, maïzena en bakpoeder en zeef boven de eimassa, schep om en om met een spatel tot alles goed gemengd is. Bekleed een bakplaat (+/- 40cm) met alufolie, zorg dat de folie over de bakplaat hangt Smeer ruim in met de boter.Verdeel het deeg hierover en strijk glad. Bak 20 minuten in een op 175° voorverwarmde oven. Haal uit de oven, til de folie aan de smalle kant op en rol het gebak met de folie losjes op houd dit enkele tellen en ontrol. Smeer de bovenkant in met de aardbeienconfituur. Rol terug op maar zonder de folie. Dep de bovenkant van de rol in de grove kristalsuiker en snij de zijkanten mooi recht af ter afwerking.
 
Confituur zonder pitjes
Wie niet zo houdt van pitjes in confituur kiest beter voor de volgende smaken: vlierbloesem-appelgelei, bosbessen-,  aardbeien- of kriekenconfituur.